סודות הגלעין: 3 מתכונים אהובים עם אבוקדו
הרבה לפני שהוא נהיה כוכב אינסטגרם ולהיט ברחבי העולם, אנחנו כבר ידענו: עם או בלי לחם קלוי - אין על הפרי הירוק הזה!
שלוש אפשרויות לטוסט אבוקדו
אפשרות 1: פרח
הקילוף: קולפים את האבוקדו בעזרת קולפן ירקות, חוצים אותו לאורך ונפטרים מהגלעין.
מניחים מחצית אבוקדו על הצד החתוך, ובסכין חדה פורסים אותו דק, לרוחבו. מסיטים את הפרוסות ממקומן כך שיחפפו זו את זו באופן חלקי ויתקבל מעין פס אבוקדו ארוך. מגלגלים בעדינות את ה"פס" לספירלה או לפרח. מרימים (היעזרו במרית!) ומניחים על הלחם.