אבי דיכטר: "הצרכנים משלמים ביוקר, החקלאים מרוויחים גרושים. זה יתפוצץ"
על התכנית להורדת מחירי הפירות והירקות וחשיבות המדפים המלאים ("עוקבים כל שבוע"), על עתיד החקלאות דרך הצעירים, והתוכנית השאפתנית ל-25 השנים הבאות - הגדלת הייצור המקומי על פני ייבוא | שר החקלאות אבי דיכטר בריאיון מיוחד
שנים של קיפאון, רפורמות שנכשלו, מחירי ירקות ופירות שמאמירים – והיעדר מוחלט של תכנון לטווח ארוך. כך נראתה החקלאות בישראל כשאבי דיכטר, שר החקלאות, נכנס למשרד. הוא לא בא מהתחום, אבל מהר מאוד הבין: בלי מהפכה, לא יהיה מזון מקומי על המדפים.