סושי יפני מעתה עם אבוקדו ישראלי
לראשונה אחרי 70 שנות יחסים, מכולה מלאה באבוקדו ישראלי מזן האס נחתה השבוע ביפן.
המהלך חסר התקדים צפוי לפתוח דלתות לשווקים גדולים נוספים בעולםשר החקלאות ופיתוח הכפר, עודד פורר: "פתחנו שוק חדש לייצוא תוצרת חקלאית ולראשונה נייצא אבוקדו ליפן. מדובר במהלך חסר תקדים בשיתוף אחת הכלכלות המובילות בעולם, המביא גאווה לישראל ויכול להביא לפתיחת הייצוא לשווקים אחרים כמו ארצות הברית וסין. נמשיך לייצא את התוצרת הישראלית המשובחת לכל מקום בעולם"