רגליים על הקרקע: האנשים שמצאו את עצמם בענף החלקאות בעקבות האבטלה
המשבר הכלכלי גרם ליותר ויותר ישראלים להיכנס לראשונה לענף, בהם מהנדס בניין, מורה, טבח ומנהלת קייטרינג.
"אמנם הגעתי לזה בלית ברירה, אבל אני אוהב את זה ואמשיך לעסוק בזה", מספר אחד מהם
במשך 20 שנה עבד אלדד קורן, 45, כטבח וכסו־שף בגני אירועים ובאולמות באזור המרכז. אלא שאז פרצה הקורונה, אולמות האירועים הושבתו, והוא נאלץ לחשב מסלול מחדש. “מחודש מרץ ישבתי בבית, וכיוון שאני גרוש ומשלם מזונות, הייתי חייב לייצר הכנסה כי דמי האבטלה לא הספיקו”, הוא מספר. “לא ראיתי אופק מבחינת גני האירועים, אז החלטתי לחפש מקצוע שאוכל להתבסס ולהתפתח בו ומצאתי עבודה כרפתן ברפת במושב תימורים".