מומחים מזהירים: אם אתם רואים את הדבר הזה באבוקדו שלכם - אל תאכלו אותו

מומחי אבוקדו מציינים שלושה דברים שאתם חייבים לעשות לפני שאתם בוחרים או אוכלים אבוקדו - אחרת הוא עלול להיות מאוד מסוכן לבריאותכם

ש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.

כעת מומחים טוענים שיש סיבה חשובה נוספת לדאוג לבשלותו של האבוקדו: הבריאות שלנו. מתברר שאבוקדו בשל מדי עשוי להיות מסוכן לבריאותנו ולכן הם מציעים שיטה לזהות כבר בסופר או אצל הירקן האם האבוקדו מקולקל - וממליצים על שני דברים שאתם חייבים לעשות בבית לפני שאתם נהנים מהפרי הנשגב.

הנה שלושה דברים שאתם חייבים לדעת על האבוקדו שלכם: