מהקטיף, דרך הקירור ועד למעבדה: דרכו של תפוח בגליל העליון
יצאנו לעקוב אחרי מסעו של תפוח אחד בגליל העליון ובדרך גילינו את האנשים שמקדישים את חייהם להאכיל את העולם,
מה עשה החמסין ליבול התפוחים השנה, כמה זמן אפשר להחזיק פירות בקירור וגם מה הקשר בין תפוחים, ציונות והמנהרות של חיזבאללה
מה אתם יודעים על המסלול שעובר התפוח, מרגע שהזרע נטמן באדמה ועד שהפרי מגיע אל ביתנו, בשל ועסיסי? מתברר שרבים וטובים מקדישים את מיטב המאמצים כדי שהתפוח שיגיע אלינו יהיה הכי יפה והכי טעים. החל בחקלאי שבמטע התפוחים, דרך מדענים שמיישמים מחקרים פורצי דרך על שיטות גידול מיוחדות, ועד לאנשים שבודקים ולומדים את התפוח במעבדה (כן, מעבדה).
תפוח
Image by Jill Wellington from Pixabay