הצלחה ליומה הראשון של הועידה הבינלאומית לביטחון מזון Food Sec&Tech 

בהשתתפות נציגי ממשלות, שגרירים, משקיעים ראשי תעשיית הפודטק, המדע ותעשיית המזון מישראל והעולם 

הצלחה ליומה הראשון של הועידה הבינלאומית לביטחון מזון שנפתחה היום 27.6 במרכז רבין בתל אביב ותמשך עוד יומיים (28-29.6) במכללה האקדמית תל חי ומכון המחקר מיגל בגליל.  

כחלק מההרצאות והדיונים בשולחנות עגולים, הוצגו דוכני מזון העתיד של חברות סטארטאפ ופודטק מהגליל.

מטרת הוועידה, בהובלת מכון המזון הלאומי, ליצור מערכת אקולוגית ושיתוף פעולה בינלאומי, מתוך הבנה כי השמירה על הביטחון הלאומי והביטחון העולמי מחייבת התגייסות מיידית ומשולבת של ממשלות ויזמים פרטיים על מנת לקבוע מדיניות, להקצות משאבים ולהאיץ מחקרים ותהליכים, וכך לקדם חוסן תזונתי, ליצור הזדמנויות עסקיות ולייצר תשתית לשיתוף ידע ופעילות קבועים ומתמשכים בין ממשלות, מכוני מחקר, תעשיית המזון וחקלאות במדינות השונות.

לינק לאתר: https://isdefexpo.com/category/foodtech-2023/ 
לינק לרשימת הדוברים המלאה: https://isdefexpo.com/foodsectech-2023-speakers/
לינק לתכנית הכנס: https://isdefexpo.com/program/

אינובופרו יצרנית חלבון מחומוס-

אינובופרו יצרנית חלבון מחומוס-
צילום Food SecTech