המדריך המלא לבחירת פירות וירקות

כך תבחרו נכון פירות וירקות: האם זה בסדר שהעגבנייה בהירה, מה חשוב לבדוק בתאנים ועל מה מעידה קליפה מבריקה של אבוקדו?

כל הטיפים הכי חשובים לבחירת התוצרת החקלאית בשוק

כמה פעמים נעמדתם מול ערימת מלפפונים אצל הירקן והתלבטתם איזה מלפפון לבחור? ומה בנוגע לכרובית ולחציל? כל מי שאי פעם היה בסיטואציה הזאת יודע היטב שלפעמים היא מתסכלת. הכי פשוט זה לשלוף את המלפפון בראש הערימה, להכניס לשקית ולהתקדם הלאה, אבל אם תשקיעו קצת תשומת לב בבחירות שלכם - זה ישתלם. אבל איך בעצם נדע איזה מלפפון הוא הכי טוב, מה באמת חשוב לדעת כשבוחרים אבטיח, מה הצבע שמעיד על בעיה בתפוח אדמה, האם יש קשר בין ריח המלון לטריות שלו ועל מה מעידה קליפה מבריקה של אבוקדו?

אבוקדו

בקצה של האבוקדו תמצאו גבעול קטן. קלפו אותו, והסתכלו בחלק שנמצא בין הגבעול לפרי - אם מופיע גוון חום, האבוקדו בשל מדי, ואם הצבע ירוק הוא עוד לא בשל. אנחנו מחפשים את הצבע הצהוב - אם מצאתם שם צבע צהבהב האבוקדו מוכן לאכילה.