האבוקדו של העתיד
לראשונה, הצליחו החוקרים להשתמש בטכנולוגיה של הקפאה קריוגנית כדי לשמר שני מינים של אבוקדו לאורך זמן.
הפיתוח החדש יוכל לסייע לשמור על הפרי המבוקש הזה גם בתנאי האקלים המשתנים שמאיימים עליו
האבוקדו מקבל בשנים האחרונות מעמד של זהב ירוק. הוא נחשב לאחד הפירות הטעימים והבריאים ביותר בעולם, ולא בכדי הוא נהפך לאחד הסמלים של דור ה-Y, עם יותר ממיליון וחצי תצלומים בעמוד אינסטגרם שמוקדש רק לאבוקדו על טוסט. הביקוש לאבוקדו רק גדל משנה לשנה, כשב-2018 הוערך השוק העולמי שלו ב-13.64 מיליארד דולר, שצפויים לצמוח לשווי של 21.56 מיליארד דולר עד 2026, זאת לפי נתונים של חברת הייעוץ TMR.
האבוקדו מקבל בשנים האחרונות מעמד של זהב ירוק. הוא נחשב לאחד הפירות הטעימים והבריאים ביותר בעולם, ולא בכדי הוא נהפך לאחד הסמלים של דור ה-Y, עם יותר ממיליון וחצי תצלומים בעמוד אינסטגרם שמוקדש רק לאבוקדו על טוסט. הביקוש לאבוקדו רק גדל משנה לשנה, כשב-2018 הוערך השוק העולמי שלו ב-13.64 מיליארד דולר, שצפויים לצמוח לשווי של 21.56 מיליארד דולר עד 2026, זאת לפי נתונים של חברת הייעוץ TMR.
אבוקדו